Saturday, April 22, 2017

Terblog lagi...



Assalamualaikum. 

Sawang tak sawang...
Sebab banyak sangat post itu ini, but then last last delete post pulak. Rajin tak bertempat nampaknya (sighhhh)

Al maklumlah, dikesempatan sementara 'cuti panjang' ni, nak jugalah menaip. Yep! Sometimes, only when you typing..you can let all your problems flew away(Hmm..grammar nazi sangat ni..) Sebab ada satu masa tu, kita fikir cuma kita ja tinggal kat dunia ni sorang. Takda orang lain lagi dah. You, yourself.. ALONE. Time tu lah, baru teraba-raba laptop cap samsung, cap acer, cap sony(tak mampu nak beli jenama buat apple tu lagi ) nak typing cerita itu...cerita ini.. nak luah itu, nak luah ini... Because... sometimes, typing can erase..can solved all the 1001 problems that you faced. Right! 


"Perasaan sis bila nak menaip"

No comments:

Post a comment